ClickCease Taxi zwolle - wij rijden u sinds 1989
✔ Vooraf reserveren mogelijk
✔ Online betalen
✔ Vaste lage prijs


Ouderenvervoer in Zwolle

Ook ouderenvervoer in Zwolle reserveert u bij ons. Gaat u een dagje uit of heeft u een familiebezoek gepland? Dan verzorgen wij met alle plezier een comfortabele rit naar uw bestemming. Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Hebt u extra zorg en/of hulp nodig? Meld het onze centrale en dan zorgen wij dat u comfortabel en met de juiste hulp uw bestemming bereikt. En aan het eind van uw bezoek brengen wij u ook graag weer terug naar huis. Onze vriendelijke en behulpzame chauffeurs zullen er alles aan doen om uw taxirit zo prettig mogelijk te laten verlopen.


Een taxi nodig in/naar/vanuit Zwolle?

Ouderenvervoer in en rondom Zwolle

Wanneer u gebruikmaakt van onze taxiservice als ouderenvervoer, dan heeft u de garantie dat uw taxirit een privérit is. U hoeft de taxi dus niet te delen met andere passagiers, u reist alleen met uw eigen gezelschap. Bijkomend voordeel is dat de taxi de kortst mogelijke route naar uw bestemming neemt. U hoeft niet om te rijden om andere mensen op te halen of af te zetten. Een comfortabele taxirit rechtstreeks naar uw bestemming dus!

Uw Taxi in/naar/vanuit Zwolle

Bekijk de tarieven

Wij hanteren vaste lage tarieven voor al onze ritten, dus ook voor ouderenvervoer. Afhankelijk van uw gezelschap, kunt u gebruikmaken van een 4-persoons taxi of een 7-persoons taxibusje. Wanneer u uw ouderenvervoer in Zwolle reserveert op onze site, is het mogelijk om direct online te betalen, zo kan u ook de rit voor iemand anders boeken en alvast betalen. Als u liever direct aan de chauffeur betaalt, kunt er ook voor kiezen om de betaling in de taxi te voldoen.


Reserveer eenvoudig online

Voor het online reserveren van uw ouderenvervoer in Zwolle gaat u naar onze tarievenpagina. Hier voert u alle gevraagde gegevens in en ziet u direct onze vaste lage prijs. Wilt u de aanvraag vastleggen? Klik dan op ‘Boek!’ en vul de overige gegevens in! Als u liever belt om de taxi te reserveren, kan dat natuurlijk ook. Bel ons op 038 420 4000 en wij staan u graag te woord om uw taxirit telefonisch te boeken.

Anderen bekeken ook:

Ziekenvervoer taxi Zwolle | Taxi Zwolle | Taxibus online bestellen

TAXIBEL BRENGT U VERDER!

WAT KUNNEN WIJ VOOR U DOEN?

  NEEM CONTACT MET MIJ OP:

  Heeft u nu een taxi nodig? Bel dan onze centrale op tel. 038 420 4000

  NAAM

  EMAIL

  BERICHT

  CONTACT

  HOE KUNT U ONS BEREIKEN?

  TAXIBEL CENTRALE 
  TAXI ZWOLLE

  Schepenenlaan 68 | 8014 JG Zwolle
  www.taxi-zwolle.nl
  KVK nummer 53416953

  Wij accepteren: